8

overlevnadsguide.se

Hudvård gäller inte håravfall eller psoriasis

När man pratar om hudvård så kan det vara svårt att hänga med i samtalet om vad exakt det är man pratar om. Ordet hudvård är nämligen ett samlingsnamn för många olika produkter för huden, allt från solkräm till brun-utan-sol, hudlotion till rengöringstvålar och bara vanliga krämer så at huden mår bra. Däremot gäller det […]

När man pratar om hudvård så kan det vara svårt att hänga med i samtalet om vad exakt det är man pratar om. Ordet hudvård är nämligen ett samlingsnamn för många olika produkter för huden, allt från solkräm till brun-utan-sol, hudlotion till rengöringstvålar och bara vanliga krämer så at huden mår bra. Däremot gäller det inte personer som har håravfall eller hårbotten problem, typ psoriasis. När det gäller hudvård kan det vara bra köp att köpa passande tvålar och krämer till huden så att den kan må bra. Till exempel så kan en bra rengöringstvål vara nödvändig om man vill undvika finnar och andra skavanker i ansiktet, men om man inte lyckas så kan man köpa smink eller täckande krämer som döljer skavankerna.
Comments are closed.

Most Recent Post

Bröstförstoring inte längre nydanande

Nya behandlingsmetoder kommer hela tiden – traditionella ingrepp som läppförstoring, bröstförstoring eller bukplastik känns inte nydanande längre. Tittar man på de stor läkemedelsmässorna så dräller det in varianter på hur människan kan bli smalare, snyggare och snart även smartare och att det går att få ett längre liv. Anti age piller och krämer är absolut […]

Kategorier

Content © overlevnadsguide.se
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

41 queries.
0,140 seconds.