7

overlevnadsguide.se

En fyllig look för de med kvinnligt håravfall

Det är många som inte riktigt vet skillnad mellan hur mycket smink som är lagom och vad som är för mycket för varje tillfälle man befinner sig på. Läppglans kan man använda vid vilket event eller tillfälle som man vill, du använda det till både vardags och till fest. Det funkar också i kombination med […]

Det är många som inte riktigt vet skillnad mellan hur mycket smink som är lagom och vad som är för mycket för varje tillfälle man befinner sig på. Läppglans kan man använda vid vilket event eller tillfälle som man vill, du använda det till både vardags och till fest. Det funkar också i kombination med läppstift om man vill det, då sminkar man först på några lager läppstift i valfri färg på läpparna eller som det är för att ge dina egna läppar en sensuell och fyllig look som du säkert kommer att älska. En fyllig look är också alltid en bra kontrast för de kvinnor som lider av kvinnligt håravfall. Sedan målar man på ett lager läppglans i ungefär samma färg så att det blir extra glansigt, efter det är man klar. Men man ska helst måla på mer läppglans under dagen eftersom att mycket försvinner.

 
Comments are closed.

Most Recent Post

Bröstförstoring inte längre nydanande

Nya behandlingsmetoder kommer hela tiden – traditionella ingrepp som läppförstoring, bröstförstoring eller bukplastik känns inte nydanande längre. Tittar man på de stor läkemedelsmässorna så dräller det in varianter på hur människan kan bli smalare, snyggare och snart även smartare och att det går att få ett längre liv. Anti age piller och krämer är absolut […]

Kategorier

Content © overlevnadsguide.se
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

42 queries.
0,220 seconds.