6

overlevnadsguide.se

Smink är så oerhört populärt

Många frågar sig varför det är så otroligt populärt att använda smink, det är faktiskt en bra fråga och ett utförligt svar på den frågan går nog inte att få i och med att alla använder smink på olika sätt och av olika anledningar. Vissa använder det för att man vill dölja dålig hy med […]

Många frågar sig varför det är så otroligt populärt att använda smink, det är faktiskt en bra fråga och ett utförligt svar på den frågan går nog inte att få i och med att alla använder smink på olika sätt och av olika anledningar. Vissa använder det för att man vill dölja dålig hy med finnar eller ärrbildningar medan andra väljer att använda det bara för att man ser bättre ut helt enkelt. Sedan finns det ju de som bara använder smink för att alla andra gör det, de som alltså faller för grupptrycket som tydligen säger att alla ska ha mascara, rouge och läppglans på sig.
Comments are closed.

Most Recent Post

Bröstförstoring inte längre nydanande

Nya behandlingsmetoder kommer hela tiden – traditionella ingrepp som läppförstoring, bröstförstoring eller bukplastik känns inte nydanande längre. Tittar man på de stor läkemedelsmässorna så dräller det in varianter på hur människan kan bli smalare, snyggare och snart även smartare och att det går att få ett längre liv. Anti age piller och krämer är absolut […]

Kategorier

Content © overlevnadsguide.se
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

42 queries.
0,223 seconds.