5

overlevnadsguide.se

Laser fungerar bra mot manligt håravfall

Någonting som vi människor måste ändra på är att vi måste ta mer och bättre hand om oss själva så att vi inte slutar utbrända och utan hår, via ofrivilligt håravfall och det är ju bra att de vet vad som kommer hända i förväg så att man ska kunna förbereda sig. Då använder man […]

Någonting som vi människor måste ändra på är att vi måste ta mer och bättre hand om oss själva så att vi inte slutar utbrända och utan hår, via ofrivilligt håravfall och det är ju bra att de vet vad som kommer hända i förväg så att man ska kunna förbereda sig. Då använder man sig av en laser som lyser på huvudet med röda strålar som sedan stimulerar hårsäckarna så att det kan förbättra hårväxten och som då gör att det blir mer hårstrån som växer mer tätt och för med sig tjockare hår. Kan hårcellerna växa snabbare och celldela sig oftare kommer hårstråt att skjuta upp snabbare och detta är en process som minskar håravfall då nytt hår kommer fram. Egentligen inte nytt hår men hårceller som legat i vila under lång tid. Man blir då mer mottaglig för laserstrålarna och behandlingen fungerar mycket bättre. Själva nålterapin kan vara lite obehaglig och till och med göra lite ont, men det är bara temporärt och det gör ju så att man blir av med sitt håravfall fortare. Egentligen är håravfall inte avsaknad av hår i huden utan att hårcellerna blivit inaktiverade så de bara ligger under ytan och väntar. Ligger tillräcklig många hårstrån i viloläge istället för att växa kommer huden att förefalla som hårfri. När femtio procent av allt hår på huvuden ramlat av eller slutat växa, det är då man upptäcker och uppfattar att man är tunnhårig eller lider av ett manligt håravfall eller kvinnligt håravfall beroende på vilket kön man tillhör.
Comments are closed.

Most Recent Post

Bröstförstoring inte längre nydanande

Nya behandlingsmetoder kommer hela tiden – traditionella ingrepp som läppförstoring, bröstförstoring eller bukplastik känns inte nydanande längre. Tittar man på de stor läkemedelsmässorna så dräller det in varianter på hur människan kan bli smalare, snyggare och snart även smartare och att det går att få ett längre liv. Anti age piller och krämer är absolut […]

Kategorier

Content © overlevnadsguide.se
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

41 queries.
0,173 seconds.